Hermelins äventyr

En inblick i mitt fotografiska liv.

Något bättre väder...

...blev det idag. Men fåglarna håller dock avstånd. 300 mm kommer ofta till korta för fågelfotografering har jag märkt, men det är inget att tjura över utan det är bara att bryta ihop och komma igen. Fina naturupplevelser blir det oavsett brännvidd. Några bilder från Kvismaren där jag och hunden promenerade en stund på eftermiddagen.

Havsörnarna i sitt träd

En duvhök satt och spanade i ett träd

Hej så länge!

//Hasse

Inlagt 2014-02-08 17:19 | Läst 1930 ggr. | Permalink
Jag såg att solen kom fram när jag låg och kollade in svenskarallyt på tv =O)

Kul att det börjar komma fram lite mer fåglar.
// Tommy
Svar från hermelin 2014-02-08 18:12
Svenska rallyt har jag missat totalt! Jag som ändå var rallyintresserad förr. Har hört att det även är något annat idrottsevenemang på tv nu för tiden. Men jag skiter nog i det också!

Tack för kommentaren!

Mvh Hasse
Håller med dig Hasse.300 mm räcker inte alltid till alla gånger.En jäkla fin och trevlig bild på havsörnarna iallafall.Trevlig helg.
Mvh Kicki
Svar från hermelin 2014-02-08 19:12
Tack och tack detsamma! Har beställt ett Tamron 150-600, men har ingen aning om när jag får det dock. Sen tar det väl en stund att fota in sig på den brännvidden. Men det ska bli spännande.

Mvh Hasse
Christina Lundblad 2014-02-08 22:28
Oj då låter hemskt spännande.Bra pris oxå.Ser framemot att se bilder sedan.
Mvh Kicki
Har du sett solen! Nästan så att solen är en större händelse än de sällsynta fåglarna. Fina bilder och en duvhök fick du på bild också.
Måste berätta om när en duvhök hade landat i tallen på vår tomt. Jag rusade in efter kameran som turligt nog var monterad på stativet och med 100-400 mm på. Fast när jag kom ut igen så flög höken sin väg och jag fick ingen bild på den. Senare samma dag stod jag och pratade med grannen över staketet. Berättade för henne om duvhöken och hur jag rusat in efter kameran men inte fått någon bild. Då svarar grannen "En? Det satt fem i björken där borta i går". Medans jag står där med tappad haka så fortsätter hon och prata om annat. ..tills hon om en stund säger "Sa du hök?".
Jag undrar vad hon tänkte om mig innan hon kom på att det inte var en duva som jag jagat in efter kameran för.
Svar från hermelin 2014-02-08 23:04
Haha! Vilken härlig historia du kommer med, förutom att du missade höken så klart. Ja, solen är en raritet verkar det som.

Tack för fin kommentar!

Mvh Hasse(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?